Ηλεκτρονική αίτηση εισιτηρίων
(Μόνο για ταμειακώς ενήμερα Μέλη)

Ηλεκτρονική αίτηση αγοράς προϊόντων
(Μόνο για ταμειακώς ενήμερα Μέλη)

Κοινωνικά - Πολιτιστικά
2009

(9/12/2009)

Συνάντηση με την Διοίκηση της Arsenal


Το μεσημέρι της 9/12/2009 Μέλη της Λέσχης που ήρθαν να παραλάβουν σε γνωστό ξενοδοχείο των Αθηνών τα εισιτήρια του αγώνα, είχαν την ευκαιρία να παρευρεθούν, να συνομιλήσουν και να φωτογραφηθούν με τον Πρόεδρο της Arsenal Peter Hill-Wood. Ο Πρόεδρος της ομάδας σε επίμονες ερωτήσεις των Μελών διαβεβαίωσε ότι θα ακολουθήσουν μετεγγραφές σε σύντομο χρονικό διάστημα, ενώ ο Γ. Γραμματέας της Λέσχης Νίκος Σάββας πρότεινε στον Πρόεδρο ονόματα δυνατών ποδοσφαιριστών που θέλουν οι φίλαθλοι της ομάδας. Ο Πρόεδρος Peter Hill-Wood εξήγησε χαμογελώντας (το ήδη σε όλους γνωστό) πως οι μετεγγραφές είναι αποκλειστικά αρμοδιότητα του Wenger.

Το κλίμα ήταν εγκάρδιο και ζεστό, αφού ο Πρόεδρος που κάθησε αρκετή ώρα μαζί μας, ήταν διατεθειμένος να συνομιλήσει για όλα τα θέματα και να ακούσει όλες τις ερωτήσεις των Μελών της Λέσχης που ανυπομονούν (όπως και όλοι οι φίλαθλοι της ομάδας) για τίτλους, καθώς και να μάθουν για την τύχη και την μελλοντική πορεία της ομάδας.Την ημέρα του αγώνα στα πλαίσια του UEFA Champions League Ολυμπιακού-Arsenal, η Λέσχη συναντήθηκε και παρέδωσε αναμνηστική πλακέτα ενόψει του αγώνα στον CEO της Arsenal Ivan Gazidis.

Ο Ivan Gazidis, ο οποίος μας μίλησε και λίγο στα ελληνικά, δέχτηκε (όπως και τα υπόλοιπα παρευρισκόμενα στελέχη της ομάδας) καταιγισμό ερωτήσεων από τα Μέλη της Λέσχης μας για την πορεία και τα μελλοντικά σχέδια της Διοίκησης για την ομάδα. Χαμογελαστός και ευχάριστος συνομιλητής, συζήτησε μαζί μας για όλα τα θέματα και φωτογραφήθηκε με τα Μέλη της Λέσχης που ήταν παρόντα.Το μεσημέρι της 9/12/2009, ημέρας διεξαγωγής του αγώνα UEFA Champions League Ολυμπιακός-Arsenal, η Λέσχη μας είχε προγραμματισμένη συνάντηση με στελέχη της ομάδας μας.

Στο πλαίσιο αυτών των συναντήσεων ήταν και η βράβευση της υπευθύνου των Supporters Club και επιτίμου Μέλους της Λέσχης μας κας Jill Smith.

Η κα Jill Smith παρέλαβε την αναμνηστική και ευχετήρια πλακέτα της Λέσχης, για την υποστήριξη και την βοήθεια που μας έχει προσφέρει.

Εξέφρασε την επιθυμία να μείνει μόνιμα στην Ελλάδα, αφού της έκανε μεγάλη εντύπωση την ημέρα διαμονής της στην χώρα μας, ο αττικός ηλιόλουστος ουρανός Δεκέμβρη μήνα! Αναγνώρισε αμέσως στην πλακέτα τον Παρθενώνα της Ακρόπολης και είχαμε μία σύντομη συζήτηση για την Ακρόπολη.

H Jill Smith έχει προσφέρει τα μέγιστα στην υποστήριξη της Λέσχη μας. Έχει ανακηρυχθεί κατόπιν απόφασης της Γ.Σ. Επίτιμο Μέλος της Λέσχης. Η αλληλογραφία μέσω ηλεκτρονικού και παραδοσιακού ταχυδρομείου είναι καθημερινή. Είναι δε πολλές οι φορές που έχουμε βρεθεί από κοντά είτε σε αγώνες της ομάδας μας είτε σε διεθνείς συνεδριάσεις και συναντήσεις των Supporters Club.


[αρχή...]


(8/12/2009)

Το Μουσείο της Arsenal στο Μουσείο του Ολυμπιακού


«Το Μουσείο της Αρσεναλ στο Μουσείο του Ολυμπιακού» είναι ο τίτλος της έκθεσης που πραγματοποίησε το Μουσείο του Ολυμπιακού (από τις 5 έως τις 13 Δεκεμβρίου), σε συνεργασία με το Μουσείο της Arsenal, στα πλαίσια του παιχνιδιού της διοργάνωσης UEFA Champions League «Ολυμπιακός - Aρσεναλ» που πραγματοποιήθηκε την 9η Δεκεμβρίου στο Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Η έκθεση έλαβε χώρα στον πολυχώρο του Μουσείου στο Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και ήταν μια περιήγηση στην ομάδα της Arsenal, δίνοντας στους επισκέπτες την δυνατότητα να γνωρίσουν την ιστορία και το παρόν της φιλοξενούμενης ομάδας.Θεόδωρος Παπαγεωργίου, Κατερίνα Τσαλιγοπούλου (Διευθ, Μουσείου Ολυμπιακού), Στέλλα Μπούρμπουλα, Δημήτρης Προβατάς


Είναι παγκοσμίως, η πρώτη έκθεση συνεργασίας δύο ποδοσφαιρικών ομάδων, εκπληρώνοντας τους σκοπούς του Μουσείου του Ολυμπιακού για πολιτιστική εκπαίδευση και επικοινωνία, ψυχαγωγία και έμπνευση των φιλάθλων.

Την έκθεση επισκέφτηκαν πολλά Μέλη της Λέσχης, ενώ στις 8/12/2009 κλιμάκιο της Λέσχης παρευρέθηκε στην έκθεση προκειμένου να δει από κοντά τα εκθέματα των δύο ομάδων.

Στην έκθεση φιλοξενήθηκε και η Λέσχη μας με φωτογραφικό και έντυπο υλικό, κατόπιν συνεργασίας με την Διευθύντρια του Μουσείου κα Κατερίνα Τσαλιγοπούλου.

Η υποδοχή ήταν εγκάρδια και η κα Τσαλιγοπούλου μας ξενάγησε στο πολύ καλά οργανωμένο Μουσείο.
Ομολογούμε πως τέτοιες προπάθειες δίνουν ελπίδα, αποδεικνύοντας πως στην χώρα μας οι άνθρωποι με ήθος και ευγένεια επιθυμούν να μεταστρέψουν το επιφανειακά αρνητικό κλίμα που ορίζει μία μειοψηφία.[αρχή...]


Πανελλήνια Λέσχη Φίλων
Arsenal
Hellenic Supporters Club.

The Arsenal Supporters Club is independent from the Arsenal Football Club PLC (company number 109244), London England and all of it's associated and group companies and has no authority to bind, contract, negotiate on it's behalf or otherwise represent itself as connected in anyway with it.