Ηλεκτρονική αίτηση εισιτηρίων
(Μόνο για ταμειακώς ενήμερα Μέλη)

Ηλεκτρονική αίτηση αγοράς προϊόντων
(Μόνο για ταμειακώς ενήμερα Μέλη)

Κοινωνικά - Πολιτιστικά
2008

(Ιούνιος 2008)

Ετήσια συνάντηση Μελών και φίλων της Λέσχης.
Επίτιμο Μέλος ο Κριστόφ Βαζέχα.


Η Λέσχη μας πραγματοποίησε μία από τις πιο όμορφες ετήσιες συναντήσεις Μελών και φίλων στο Hard Rock Cafe Athens.

Κύρια χαρακτηριστικά, η παρουσία πολλών Μελών με τις οικογένειές τους (60 Μέλη και φίλοι), η συζήτηση και η γνωριμία μεταξύ των οικογενειών των Μελών, η ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα, η παρουσία του Κριστόφ Βαζέχα, του Σάκη Χατζόπουλου και δύο άγγλων προπονητών των Arsenal Soccer Schools στην Ελλάδα.

Ο Κριστόφ Βαζέχα ανακηρύχθηκε επίτιμο Μέλος της Λέσχης μας και βραβεύτηκε για την συνεισφορά του στην ανάπτυξη του ελληνικού ποδοσφαίρου και την συμβολή του στην διάδοση του ονόματος της Arsenal FC στην χώρα μας ως τεχνικός διευθυντής των Arsenal Soccer Schools.

Στην λαχειοφόρο αγορά που ακολούθησε κληρώθηκαν αυθεντικά προϊόντα της Arsenal. Τυχεροί ήταν: ο Σάββας Οβαδίας (συλλογή 4 DVD με τελικούς κυπέλλου Αγγλίας), o Παναγιώτης Ψαρολόγος (το βιβλίο Extraordinery Images) και ο Θεόδωρος Κόπελλος (μία μπάλα της Arsenal)

(περισσότερες φωτογραφίες στο photogallery του παρόντος ιστοτόπου της Λέσχης μας)


[αρχή...]


Χαμόγελο του Παιδιού

(Ιανουάριος 2008)

Δωρεά στο "Χαμόγελο του Παιδιού"


Η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Arsenal κατέθεσε το ποσό των 50 ευρώ ως δωρεά στο "Χαμόγελο του Παιδιού"

[αρχή...][αρχή...]

Πανελλήνια Λέσχη Φίλων
Arsenal
Hellenic Supporters Club.

The Arsenal Supporters Club is independent from the Arsenal Football Club PLC (company number 109244), London England and all of it's associated and group companies and has no authority to bind, contract, negotiate on it's behalf or otherwise represent itself as connected in anyway with it.