Ηλεκτρονική αίτηση εισιτηρίων
(Μόνο για ταμειακώς ενήμερα Μέλη)

Ηλεκτρονική αίτηση αγοράς προϊόντων
(Μόνο για ταμειακώς ενήμερα Μέλη)

Κοινωνικά - Πολιτιστικά
2007

 Α' Παιδιατρική Κλινική Πανεπιστημίου Αθηνών

(Δεκέμβριος 2007)

Αρωγή-Χορηγία στην Α' Παιδιατρική Κλινική


Η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Arsenal χορήγησε το ποσό των 550 ευρώ ως αρωγή για το ερευνητικό έργο της Α' Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

[αρχή...]


(Νοέμβριος 2007)

Βοήθεια προς τους πυροπλήκτους αδελφούς μας


Η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Arsenal κατέθεσε το ποσό των 150 ευρώ ως αρωγή προς τους πυροπλήκτους αδελφούς μας. Παράλληλα, Μέλος της Λέσχης προσέφερε πέντε καινούργια σετ από σεντόνια και τραπεζομάντηλα που δόθηκαν από την Λέσχη στον Ερυθρό Σταυρό.

[αρχή...]


(Οκτώβριος 2007)

Βράβευση της Λέσχης μας από τα Arsenal Soccer Schools


Την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2007, η κορυφαία Σχολή ποδοσφαίρου στον κόσμο, η Arsenal Soccer Schools παρουσίασε το νέο φιλόδοξο έργο που έχει ήδη   ξεκινήσει να υλοποιείται στην Ελλάδα, με την αρωγή της εταιρείας Monogram Events που έχει και τα αποκλειστικά δικαιώματα των Arsenal Soccer Schools στην χώρα μας. Η παρουσίαση του προγράμματος έγινε από τον τεχνικό διευθυντή των Ακαδημιών της Arsenal στην Ελλάδα Κριστόφ Βαζέχα και τον υπεύθυνο των σχολών ανά την υφήλιο Paul Shipwright. Επίσης, μίλησαν ο πρόεδρος της Monogram Events Δημήτριος Σπυρόπουλος, ο Σάκης Χατζόπουλος και ο δημοσιογράφος Μένιος Σακελλαρόπουλος. «Αισθάνομαι μεγάλη τιμή γι’ αυτήν την επιλογή στο πρόσωπό μου και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να προσφέρω όσο μπορώ. Τα παιδιά είναι το μέλλον και θεωρώ ότι οι Άγγλοι είναι πρωτοπόροι σε αυτόν τον τομέα», δήλωσε ο Κριστόφ Βαζέχα. Στην εκδήλωση, η Arsenal τίμησε τον προπονητή της εθνικής ελπίδων, Νίκο Νιόπλια, που οδήγησε το περασμένο καλοκαίρι την εθνική Νέων στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, τον δημοσιογράφο και αρχισυντάκτη της εφημερίδας Sportday, Μιχάλη Τσόχο, που είναι και μέλος της Λέσχης, καθώς και την Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Arsenal για την αφοσίωσή της και την προσφορά της στην ομάδα. Την τιμητική πλακέττα παρέλαβαν τα Μέλη της Λέσχης Δημήτριος Προβατάς και Δημήτριος Βέργος.

Ο πρόεδρος της Π.Λ.Φ.Α. Δημήτριος Προβατάς, δράττοντας της ευκαιρίας της βράβευσης της Λέσχης από την Arsenal, στην ομιλία του, έκανε μία μικρή παρουσίαση του έργου το Σωματείου και τόνισε μεταξύ άλλων: «Με την δημιουργία των Ακαδημιών της Arsenal στην Ελλάδα, και της προσπάθειας που καταβάλλουν εκατοντάδες συνάνθρωποί μας για να πλαισιώσουν αυτό το εγχείρημα, ανοίγονται νέοι ορίζοντες για να διαδωθεί περισσότερο το όνομα της αγαπημένης μας ομάδας στην χώρα μας. Αισιοδοξούμε να δούμε στο μέλλον ελληνόπουλα να παίζουν στην Arsenal. Πρωτίστως, αισιοδοξούμε πιστεύοντας πως αυτή η προσπάθεια θα συντελέσει και θα αποτελέσει έναν ακόμα σημαντικό παράγοντα ώστε να ανέβει ποιοτικά το ποδοσφαιρικό και το αθλητικό επίπεδο στην χώρα μας. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που με την δική σας προσπάθεια συντελείτε ώστε τα παιδιά μας να έχουν μία ορθή διάπλαση και διαπαιδαγώγηση. Σας προσκαλούμε να σταθείτε αρωγοί στην προσπάθεια που κάνει το Σωματείο μας για να υποστηρίξει την διάδοση του ονόματος της Arsenal στην Ελλάδα και ως γονείς σας παρακαλούμε να βοηθήσετε τα παιδιά μας στην ψυχοσωματική τους διάπλαση. Μέσω του αθλητισμού και μάλιστα του ποδοσφαίρου, δίνεται η δυνατότητα ώστε η νέα γενιά να αποκτήσει ήθος, ευγενή άμιλα, ευ αγωνίζεσθαι, κοινωνικότητα και αγωνιστικότητα. Δίνεται η ευκαιρία ώστε η αυριανή κοινωνία μας να αποτελείται από ανθρώπους με κοινωνική συνείδηση και ομαδικό πνεύμα». Επιπλέον, στην εκδήλωση μεταξύ των προσκεκλημένων δημοσιογράφων που παρευρέθησαν ήταν και ο δημοσιογράφος και Μέλος της Λέσχης Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.

[αρχή...]


(Σεπτέμβριος 2007)

Βοήθεια προς τους πυροπλήκτους αδελφούς μας


Η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Arsenal κατέθεσε το ποσό των 100 ευρώ ως αρωγή προς τους πυροπλήκτους αδελφούς μας. Παράλληλα, κινητοποίησε τα μέλη της ώστε να συνδράμουν οικονομικά για περαιτέρω βοήθεια στους πυροπλήκτους.

Mαζεύτηκαν από τα μέλη 290 ευρώ και αγοράστηκαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης που δόθηκαν στον Ερυθρό Σταυρό,  αφού γνωρίζει καλλίτερα τις ανάγκες που υπάρχουν. Μαζί με τα τρόφιμα δόθηκαν 2 δίσκοι σερβιρίσματος, 2 τάπερ και 20 πορσελάνινα πιάτα.

Η προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων και ειδών πρώτης ανάγκης συνεχίζεται και όσα μέλη επιθυμούν να συνεισφέρουν μπορούν να το πράξουν στο άμεσο μέλλον.

Εάν κάποιος δεν είναι Μέλος της Λέσχης ή επιθυμεί να δώσει απ' ευθείας βοήθεια, μπορεί να απευθυνθεί στον Ερυθρό Σταυρό (σύνδεση - link στην διπλανή εικόνα) ή σε άλλα Ιδρύματα αρωγής.

[αρχή...]


(Ιούνιος 2007)

Στήριξη του Κέντρου Υποδοχής Αστέγων του Δήμου Αθηναίων.


Η Λέσχη μας κατόπιν προσκλήσεως των Friday's , παρευρέθηκε στην δημοπρασία που πραγματοποιήθηκε στις 28 Ιουνίου ημέρα Πέμπτη, στο κατάστημα FRIDAY’S στην πλατειά Κεφαλαρίου, για την διεξαγωγή δημοπρασίας αγάπης, με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων και την στήριξη του Κέντρου Υποδοχής Αστέγων του Δήμου Αθηναίων.

Η Λέσχη μας, με τις μικρές οικονομικές δυνατότητες που διαθέτει, συμμετείχε στην δημοπρασία και απέκτησε, αντί του ποσού των 145 ευρώ, μία φωτογραφία της ομάδας της Arsenal με τις αυθεντικές υπογραφές όλων των παικτών, η οποία συνοδεύεται από πιστοποιητικό αυθεντικότητας. Η φωτογραφία αυτή προσφέρθηκε κατευθείαν από τα γραφεία της Arsenal στο Λονδίνο, για τη στήριξη του Ιδρύματος των Αστέγων.

[αρχή...]


(Ιούνιος 2007)

Συνάντηση της Arsenal Hellas με τους ανθρώπους των Arsenal Soccer Schools


Η Arsenal Hellas σε συνάντηση με τον Γενικό Διευθυντή των Σχολών ποδοσφαίρου της Arsenal Alan Sefton, τον υπεύθυνο των σχολών εκτός Αγγλίας Paul Shipwright και τον υπεύθυνο του προγράμματος του Δήμου Παλλήνης Κριστόφ Βαζέχα

Η Λέσχη μας αποκομίσε ενδιαφέρουσες απόψεις και βρέθηκε κοντά σε ανθρώπους που ενδιαφέρονται όχι απλά να ακουστεί το όνομα της αγαπημένης μας ομάδας στην Ελλάδα, αλλά να συνεισφέρουν ώστε τα ελληνόπουλα να γνωρίσουν και άλλη μία, ίσως λίγο διαφορετική, ποδοσφαιρική κουλτούρα.

Ιωάννης Μπαγδατόπουλος,
Alan Sefton,
Paul Shipwright,
Νίκος Σάββας,
Κριστόφ Βαζέχα,
Σπύρος Αλεξόπουλος,
Δημήτρης Βέργος

[αρχή...]
(αναλυτικότερα...)
(Ιούνιος 2007)

Arsenal Hellas End of Season party 2006/2007
&
γνωριμία με Αθλητική Ένωση Μεσολογγίου[αρχή...]


Πρόσω ολοταχώς για τον Σύλλογο "Ελπίδα", με τον κατωτέρω σύνδεσμο.

"Ελπίδα"

Σύλλογος φίλων παιδιών με καρκίνο
(Μάιος 2007)

Οικονομική ενίσχυση Συλλόγου "Ελπίδα"


Στις 7/5/2007, το Σωματείο μας  κατέθεσε 100 ευρώ, συμμετέχοντας μαζί με εκατομμύρια άλλους Έλληνες στην οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου "Ελπίδα¨, προκειμένου να υλοποιηθεί το Α' Παιδιατρικό Ογκολογικό Νοσοκομείο στην Ελλάδα, μιας μεγάλης αυτοδύναμης μονάδας, πρότυπο για την Ελλάδα και το εξωτερικό, που υπόσχεται να δώσει ελπίδα σε χιλιάδες μικρά παιδιά με προβλήματα υγείας.

Η εκστρατεία αυτή που ονομάστηκε "αλυσίδα αγάπης για την ελπίδα", στηρίχτηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό Mega, με ένα τηλεοπτικό μαραθώνιο πρόγραμμα.

Η προσπάθεια του Συλλόγου "Ελπίδα" συνεχίζεται όπως και πολλών άλλων Συλλόγων. Καλούμαστε όλοι να βοηθήσουμε τα δικά μας παιδιά.

[αρχή...]


(Μάιος 2007)

Σύγχρονοι Αυτοκινητόδρομοι και Οδική Ασφάλεια


Το Σωματείο μας ευχαριστεί θερμά την εταιρεία "Αττικές Διαδρομές Α.Ε." για την ευγενική χειρονομία της να μας παραχωρήσει δωρεάν, κατόπιν αιτήματός μας, DVD για όλα τα μέλη μας, με θέμα "Σύγχρονοι Αυτοκινητόδρομοι και Οδική Ασφάλεια", μία ιδιαίτερα φροντισμένη παραγωγή του Συλλόγου Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων που τέθηκε υπό την αιγίδα της Εθνικής Επιτροπής Οδικής Ασφάλειας και υποστηρίχτηκε από την Αττική Οδό. Η ταινία περιλαμβάνει οδηγίες και συμβουλές οδικής συμπεριφοράς και συμπεριελήφθη στην τελευταία ενημερωτική επιστολή που αποστείλαμε στα μέλη μας.

Ως γνωστόν, τό Σωματείο μας προσπαθεί να δραστηριοοποιείται τόσο σε πολιτιστικούς, όσο και σε κοινωνικούς τομείς. Πιστεύουμε πως η ορθή οδηγική συμπεριφορά αποτελεί σημαντικό υποσύνολο της γενικότερης καθημερινής συμπεριφοράς μας, απέναντι στους συνανθρώπους μας και τους εαυτούς μας. Η έλλειψη παιδείας και ενημέρωσης οδηγεί κυρίως τους νέους μας στα ναρκωτικά, στον αλκοολισμό, στα τροχαία ατυχήματα ή δυστυχήματα και τέλος στον θάνατο ή στην ψυχική νέκρωση. Σκοπός μας είναι να συνεισφέρουμε με τις μικρές μας δυνάμεις, στην αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής μας, μεταλαμπαδεύοντας στους συνανθρώπους μας την γνώση των ειδικών.

[αρχή...]


(Απρίλιος 2007)

Εκδήλωση στον Δήμο Παλλήνης - Δημιουργία Arsenal Soccer Schools


Στις 27/4/2007 η Λέσχη μας συμμετείχε στην εκδήλωση που διοργανώθηκε στον Δήμο Παλλήνης από τον Δήμαρχο κ. Σπύρο Κωνσταντά, για την παρουσίαση του αθλητικού προγράμματος "Ακαδημιών των Αστέρων".

Πρόκειται για ένα ευρύ και ολοκληρωμένο πρόγραμμα που περιλαμβάνει την δημιουργία ακαδημιών ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλεϊ, κ.λπ., προγράμματα αεροβικής, προγράμματα για ανθρώπους με κινητικούς περιορισμούς, αλλά και ειδικά προγράμματα αθλητισμού για την τρίτη ηλικία.

Είναι γεγονός η δημιουργία στην Παλλήνη της πρώτης ελληνικής ακαδημίας ποδοσφαίρου της Arsenal με τεχνικό διευθυντή τον Κριστόφ Βαζέχα, μέσω της εταιρείας Monogram που έχει τα δικαιώματα των ποδοσφαιρικών ακαδημιών της Arsenal στην Ελλάδα. Η Ελλάδα είναι η 15η χώρα παγκοσμίως όπου η Arsenal απλώνει τις ποδοσφαιρικές της σχολές και στον Δήμο Παλλήνης δημιουργείται η πρώτη ακαδημία στην Ελλάδα.

(αναλυτικότερα...)

   
   


[αρχή...]

Πανελλήνια Λέσχη Φίλων
Arsenal
Hellenic Supporters Club.

The Arsenal Supporters Club is independent from the Arsenal Football Club PLC (company number 109244), London England and all of it's associated and group companies and has no authority to bind, contract, negotiate on it's behalf or otherwise represent itself as connected in anyway with it.