Ηλεκτρονική αίτηση εισιτηρίων
(Μόνο για ταμειακώς ενήμερα Μέλη)

Ηλεκτρονική αίτηση αγοράς προϊόντων
(Μόνο για ταμειακώς ενήμερα Μέλη)

Νέα για την Arsenal Hellas και για την ARSENAL F.C.
News about Arsenal Hellas and ARSENAL F.C.


Ανακοίνωση αγώνων Arsenal με Ολυμπιακό
Σάββατο, 29/08/2015
Γράφει ο Θεόδωρος Παπαγεωργίου (01)

Ανακοίνωση αγώνων Arsenal με Ολυμπιακό Αγαπητά Μέλη,

ενόψει του αγώνα της Arsenal με τον Ολυμπιακό, το Δ.Σ. της Λέσχης μας συνεδρίασε και αποφάσισε για τον τρόπο διάθεσης εισιτηρίων στα Μέλη της Λέσχης.

Να σημειωθεί πως οι αποφάσεις αυτές αφορούν αποκλειστικά τα Μέλη της Λέσχης και μόνο για την απόκτηση εισιτηρίων. Σε καμμία περίπτωση δεν μεταβάλλουν τα κανονισθέντα από τις δύο ομάδες, τόσο στην συγκέντρωση και την υποδοχή των φιλάθλων, όσο και στον τρόπο προσέλευσης αυτών στο γήπεδο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ARSENAL (9/12/2015)

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεως για απόκτηση εισιτηρίου για τον συγκεκριμένο αγώνα ορίστηκε έως τις 24/10/2015.

Κατόπιν αποφάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου της Λέσχης ορίστηκαν τα κάτωθι κριτήρια όσον αφορά την απόκτηση εισιτηρίου για τον συγκεκριμένο αγώνα.

1. Τα εισιτήρια θα διατεθούν αποκλειστικά και μόνο στα Μέλη της Λέσχης. Υπενθυμίζεται πως κάθε Μέλος έχει δικαίωμα απόκτησης 1 ΜΟΝΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ και εφόσον φυσικά υπάρχει διαθεσιμότητα.

2. Προτεραιότητα έχουν όσα Μέλη ανανέωσαν την συνδρομή τους έως 31/7/2015 όπως αποφάσισε η Γενική Συνέλευση.

3. Για Μέλη που ανανέωσαν την συνδρομή τους μετά τις 31/7/2015 θα ισχύσει η ημερομηνία ανανέωσης κατά προτεραιότητα.

4. Για Μέλη που πληρούν τα ίδια κριτήρια θα ληφθούν υπ'όψιν κατά σειρά η ημερομηνία υποβολής της αίτησης και η παλαιότητα του Μέλους.

Οι αιτήσεις για την απόκτηση εισιτηρίου μπορούν να γίνουν μόνον ηλεκτρονικά στη διαδικτυακή τοποθεσία της Λέσχης Τηλεφωνικές αιτήσεις δεν θα γίνουν δεκτές.

Η αίτηση θα θεωρείται έγκυρη αν περιέχει τα στοιχεία του αιτούντος τα οποία ζητά η Arsenal και είναι:

α) πλήρες ονοματεπώνυμο (με λατινικούς χαρακτήρες)

β) διεύθυνση (με λατινικούς χαρακτήρες)

γ) αριθμός ταυτότητας ή διαβατηρίου και

δ) ημερομηνία γεννήσεως.

Το ονοματεπώνυμο και η ημερομηνία γεννήσεως θα αναγράφονται στο εισιτήριο. Κατά συνέπεια, το να μπει στο γήπεδο κάποιος με στοιχεία άλλου είναι ακατόρθωτο.

Επίσης, η αίτηση θα είναι άκυρη αν δεν προκαταβληθούν τα χρήματα της αξίας του εισιτηρίου ή μέρους της αξίας με κατώτερο ποσό 50 ευρώ. Σε περίπτωση διαφορετικής τιμής θα γίνει αποπληρωμή ποσού ή επιστροφή χρημάτων. Γίνεται γνωστό ότι το ποσό που θα πρέπει να πληρώσει κάθε Μέλος μπορεί να είναι λίγο διαφορετικό από την αναγραφόμενη τιμή του ειστηρίου. Αυτό συμβαίνει γιατί γίνεται μεταβολή βάσει ισοτιμίας από ευρώ σε αγγλικές λίρες και από αγγλικές λίρες σε ευρώ κατά την παράδοση των εισιτηρίων από τον Ολυμπιακό στην Arsenal και κατά την απόδοσή τους στη Λέσχη από την Arsenal αντίστοιχα. Eπίσης η Arsenal χρεώνει επιπλέον ένα μικρό ποσό για έξοδα αποστολής και internet. Η προκαταβολή των χρημάτων είναι απαραίτητη καθώς τα εισιτήρια πληρώνονται με πιστωτική κάρτα Μέλους της Λέσχης. Για το συγκεκριμένο αγώνα η κατάθεση των 50 ευρώ θα γίνεται στο λογαριασμό της Εθνικής Τραπέζης 095-759556-54 στο όνομα Νικόλαος Σάββας. Κάθε Μέλος πρέπει να ενημερώνει τηλεφωνικά στο 6976626846 (πρωινές ώρες αυστηρά) όταν κάνει την κατάθεση, καθώς δεν είναι δυνατή η άμεση ενημέρωση για την ταυτότητα του καταθέτη.


Η παράδοση των εισιτηρίων θα γίνει σε ώρα και τόπο που θα γνωστοποιηθεί στα Μέλη λίγες ημέρες πριν τη διεξαγωγή του αγώνα.


Παρακαλούνται τα Μέλη της Λέσχης που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα του σταδίου Καραϊσκάκη να έχουν κόσμια συμπεριφορά εντός και εκτός γηπέδου.


Παρακαλούμε τα Μέλη μας να μην φέρουν εμφανή διακριτικά της Arsenal κατά τη διάρκεια της προσέλευσής τους στο γήπεδο καθώς και κατά τη διάρκεια της μεταφοράς τους από και προς αυτό. Σε αυτόν τον αγώνα δεν αναμετρώνται μόνο οι ομάδες της Arsenal και του Ολυμπιακού. Είναι μία ευκαρία να δείξουμε στον ελληνικό και διεθνή φίλαθλο κόσμο πώς αντιλαμβανόμαστε το ποδόσφαιρο και γενικότερα τον αθλητισμό.

Κάθε απρέπεια θα πλήξει το κύρος της Λέσχης με αποτέλεσμα τον αποκλεισμό των Μελών σε ανάλογα γεγονότα στο μέλλον.

Tα εισιτήρια τα οποία η Λέσχη θα προμηθεύσει στα Μέλη της θα αντιστοιχούν σε θέσεις καθημένων σε εξέδρα που θα φιλοξενήσει αποκλειστικά φίλους της Arsenal.

Τέλος, κατόπιν αποφάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου της Λέσχης, η Λέσχη θα είναι κλειστή κατά τη διάρκεια της ημέρας διεξαγωγής του προαναφερθέντος αγώνα λόγω ειδικών συνθηκών.

Με την ελπίδα ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά και θα απολαύσουμε μια ξεχωριστή βραδιά παρακολουθώντας ζωντανά την Arsenal στην Ελλάδα περιμένουμε τις αιτήσεις σας.


Copyright in all images is exclusively owned by Arsenal Football Club Plc.
The images can only be permitted for use within official Supporter Club publications.


[επιστροφή στα ΝΕΑ-ΘΕΜΑΤΑ ][αρχή...]

Πανελλήνια Λέσχη Φίλων
Arsenal
Hellenic Supporters Club.

The Arsenal Supporters Club is independent from the Arsenal Football Club PLC (company number 109244), London England and all of it's associated and group companies and has no authority to bind, contract, negotiate on it's behalf or otherwise represent itself as connected in anyway with it.