Ηλεκτρονική αίτηση εισιτηρίων
(Μόνο για ταμειακώς ενήμερα Μέλη)

Ηλεκτρονική αίτηση αγοράς προϊόντων
(Μόνο για ταμειακώς ενήμερα Μέλη)

Νέα για την Arsenal Hellas και για την ARSENAL F.C.
News about Arsenal Hellas and ARSENAL F.C.


ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΦΙΛΩΝ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΑΒΒΑΤΟ 10/5/2014
Κυριακή, 04/05/2014
Γράφει ο ΝΣ (02)

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΦΙΛΩΝ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΑΒΒΑΤΟ 10/5/2014 Αγαπητοί φίλοι της ARSENAL, θα θέλαμε μεχαρά να σας ενημερώουμε ότι το Σάββατο 10 Μαΐου στις 9.30 το βράδυ θα διεξαχθεί στην Θεσσαλονίκη και στο Αthletic bar SCREEN (Εμπορικό κέντρο Μακεδονία στην Πυλαία , δίπλα στα STER CINEMAS) η μεγαλύτερη διασυλλογική Γιορτή του Αγγλικού Ποδοσφαίρου που έγινε ποτέ στην Ελλάδα . Θα έχουμε την δυνατότητα όλοι μαζί να αποχαιρετήσουμε την season 2013-14 , η οποία θα ολοκληρώνεται εκείνες τις μέρες και όλα αυτά ακριβώς θα συμβούν μια μέρα πριν το τέλος της δράσης στην PREMIERSHIP και μια εβδομάδα πριν την διεξαγωγή του FA Cup Final. Καλεσμένοι σε αυτό το event είναι όλοι οι οπαδοί όλων των Αγγλικών ομάδων που ζουν στην χώρα μας , Έλληνες αλλά και Βρετανοί. Το όλο εγχείρημα διοργανώνεται από το athletic club SCREEN αλλά και από αυθεντικούς φίλους του Αγγλικού Ποδοσφαίρου , διαφορετικών σωματειακών αποχρώσεων.

Θα υπάρξει ειδική διακόσμηση στο χώρο της εκδήλωσης , η οποία θα είναι απόλυτα εναρμονισμένη με τις ανάγκες και της απαιτήσεις της γιορτής .

Ενώ όλοι οι φίλαθλοι των συλλόγων θα μπορούν να φέρουν τα διακριτικά των ομάδων τους. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει προβολή ταινίας , προσφωνήσεις, άφθονη μπύρα , ανάλογη μουσική και πολλές εκπλήξεις.....Την Λέσχη μας θα εκπροσωπήσει ο υπεύθυνος Βορείου Ελλάδας Γιώργος Λαβιδάς τηλ 6977 301427


Copyright in all images is exclusively owned by Arsenal Football Club Plc.
The images can only be permitted for use within official Supporter Club publications.


[επιστροφή στα ΝΕΑ-ΘΕΜΑΤΑ ][αρχή...]

Πανελλήνια Λέσχη Φίλων
Arsenal
Hellenic Supporters Club.

The Arsenal Supporters Club is independent from the Arsenal Football Club PLC (company number 109244), London England and all of it's associated and group companies and has no authority to bind, contract, negotiate on it's behalf or otherwise represent itself as connected in anyway with it.