Ηλεκτρονική αίτηση εισιτηρίων
(Μόνο για ταμειακώς ενήμερα Μέλη)

Ηλεκτρονική αίτηση αγοράς προϊόντων
(Μόνο για ταμειακώς ενήμερα Μέλη)

Νέα για την Arsenal Hellas και για την ARSENAL F.C.
News about Arsenal Hellas and ARSENAL F.C.


Arsenal Retro
Τρίτη, 28/02/2012
Γράφει ο Πάνος Παπαδημητρίου (01)

Arsenal Retro Αν δεχθούμε ότι οι ποδοσφαιρικοί εμφύλιοι είναι η πεμπτουσία των ποδοσφαιρικών αγώνων, τότε αναμφίβολα αυτό που κατάφερε η Άρσεναλ το απόγευμα της Κυριακής ήταν μεγαλειώδες. Όχι γιατί τάχα είχαν να μοιραστούν με την άσπονδη συμπολίτισσα εκτάρια στο βόρειο Λονδίνο. Ούτε γιατί είχε να αποδείξει η ομάδα με τα κόκκινα ποιος είναι καλύτερος. Αλλά γιατί σε μια από τις δυσκολότερες περιόδους της σύγχρονης ιστορίας της, η Arsenal κατάφερε με την πλάτη στον τοίχο να συντρίψει κατάμουτρα την “από πάνω” Tottenham, με ένα τρόπο αν μη τι άλλο συγκινητικό. Σα να ανέβλυσε από μέσα της το πάθος ένδοξων χρόνων. Η εμφάνιση του Rosicky πιστοποιεί ακριβώς αυτή τη γοητευτική retro παρουσία της ομάδας.

Είναι πράγματι ζητούμενο το πώς θα αντιδράσουν οι παίχτες στο επόμενο με τη Λίβερπουλ και στο μεθεπόμενο με τους Μιλανέζους φιλοξενούμενους. Ίδωμεν.


Copyright in all images is exclusively owned by Arsenal Football Club Plc.
The images can only be permitted for use within official Supporter Club publications.


[επιστροφή στα ΝΕΑ-ΘΕΜΑΤΑ ][αρχή...]

Πανελλήνια Λέσχη Φίλων
Arsenal
Hellenic Supporters Club.

The Arsenal Supporters Club is independent from the Arsenal Football Club PLC (company number 109244), London England and all of it's associated and group companies and has no authority to bind, contract, negotiate on it's behalf or otherwise represent itself as connected in anyway with it.