Ηλεκτρονική αίτηση εισιτηρίων
(Μόνο για ταμειακώς ενήμερα Μέλη)

Ηλεκτρονική αίτηση αγοράς προϊόντων
(Μόνο για ταμειακώς ενήμερα Μέλη)

Νέα για την Arsenal Hellas και για την ARSENAL F.C.
News about Arsenal Hellas and ARSENAL F.C.


Arsenal - Liverpool 0 - 2
Δευτέρα, 22/08/2011
Γράφει ο Πάνος Παπαδημητρίου (01)

Arsenal - Liverpool 0 - 2 Πρέπει να γυρίσω χρόνια πίσω για να θυμηθώ τέτοιο ξεκίνημα χρονιάς. Δεν είναι τόσο ότι η ομάδα του Merseyside έκανε την πρώτη της νίκη στο Grove και παράλληλα την πρώτη στο Ν5 ύστερα από 12 χρόνια. Είναι, κυρίως, ότι προτού καν φύγει το καλοκαίρι, τίθενται ζητήματα όπως η παραμονή του Wenger και παράλληλα επικρατεί μια άνευ προηγουμένου δυσφορία στις τάξεις των οπαδών. Η πλέον σωστή κρίση των πραγμάτων είναι εκείνη που δεν φέρνει την καταστροφή και εξετάζει ορθολογιστικά τα πράγματα. Συγκεκριμένα, βάσει του σαββατιάτικου αγώνα δε βγαίνει κανένα ασφαλές συμπέρασμα σχετικά με την εικόνα που (θα) παρουσιάζει η ομάδα στη μετά Fabregas εποχή, γιατί απλούστατα ο αγώνας διεξήχθη κάτω από συνθήκες που δεν εξασφάλιζαν ισορροπία δυνάμεων, από τη στιγμή που η Arsenal ήταν αφενός κατακερματισμένη και καταπονημένη από τον πρώτο προκριματικό και αφετέρου χρειάστηκε να αντιμετωπίσει μια φρέσκια ομάδα με παίχτη λιγότερο (αποβολή Frimpong) για τουλάχιστον 20 λεπτά, διάστημα στο οποίο το αυτογκόλ του Ramsey και το πλασέ του Suarez κλείδωσαν τη νίκη για τους "κόκκινους".
Λαμβανομένων, λοιπόν, υπόψη των περιστάσεων και του εξαιρετικά απαιτητικού αυγουστιάτικου προγράμματος (η ομάδα ταξιδεύει στο Old Trafford την Κυριακή), το πρόσημο που εξάγεται δεν είναι σίγουρα αρνητικό και απαιτείται υπομονή μέχρι να ξαναβρεί η ομάδα τον καλό της εαυτόν. Στο Manchester θα υποφέρουμε, είναι βέβαιον αυτό, αλλά μια νίκη θα είναι βάλσαμο στην ψυχή. Μέχρι τότε αναμένουμε πρόκριση με μισό μηδέν στο Udine.


Copyright in all images is exclusively owned by Arsenal Football Club Plc.
The images can only be permitted for use within official Supporter Club publications.


[επιστροφή στα ΝΕΑ-ΘΕΜΑΤΑ ][αρχή...]

Πανελλήνια Λέσχη Φίλων
Arsenal
Hellenic Supporters Club.

The Arsenal Supporters Club is independent from the Arsenal Football Club PLC (company number 109244), London England and all of it's associated and group companies and has no authority to bind, contract, negotiate on it's behalf or otherwise represent itself as connected in anyway with it.