Ηλεκτρονική αίτηση εισιτηρίων
(Μόνο για ταμειακώς ενήμερα Μέλη)

Ηλεκτρονική αίτηση αγοράς προϊόντων
(Μόνο για ταμειακώς ενήμερα Μέλη)

Νέα για την Arsenal Hellas και για την ARSENAL F.C.
News about Arsenal Hellas and ARSENAL F.C.


Βράβευση του Jack Wilshere από την Λέσχη μας
Τετάρτη, 18/05/2011
Γράφει ο Δημήτριος Προβατάς (01)

Βράβευση του Jack Wilshere από την Λέσχη μας Όπως είναι γνωστό, κάθε χρόνο κάποιο πλήθος υποστηρικτικών Λεσχών τής Arsenal κληρώνεται να βραβεύσει τον αγαπημένο ποδοσφαιριστή της. Το πλήθος των Λεσχών που κληρώνεται καθορίζεται από την Arsenal, ενώ προηγούνται Λέσχες ποὺ εκφράζουν την επιθυμία τής βράβευσης για πρώτη φορά. Μέσα σε αυτές τις Λέσχες που κληρώθηκαν φέτος ήταν και η δική μας.

Η Λέσχη μας επέλεξε να βραβεύσει τον Jack Wilshere.

Η επιλογὴ προήλθε από τον μέχρι στιγμής πρώτο σε ψήφους αγαπημένο ποδοσφαιριστή στην δημοσκόπηση στην ιστοσελίδα τής Λέσχης μας Jack Wilshere, με δεύτερο με μικρή διαφορά τον Samir Nasri.

Την βράβευση πραγματοποίησε ο Νίκος Σάββας την Κυριακή 1/5/2011 (όπου διεξήχθη και ο αγώνας Arsenal-Man Utd 1-0).

Παράλληλα, τα Μέλη τής Λέσχης Δημήτρης Βέργος, Σπύρος Μπέης και Νέστωρ Σοφούλης-Μπέης που παρευρέθηκαν είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να φωτογραφηθούν με αγαπημένους παίκτες τής Arsenal.Ο Νίκος Σάββας παραδίδει στον Jack αναμνηστικό λάβαρο της Λέσχης μαςΤα Μέλη της Λέσχης Νίκος Σάββας, Δημήτρης Βέργος, Νέστωρ Σοφούλης-Μπέης και Σπύρος Μπέης με τον SongΟ Νίκος Σάββας με τον NasriΟ Νέστωρ Σοφούλης-Μπέης με τον WilshereΟ Δημήτρης Βέργος με τον WilshereΟ Νέστωρ Σοφούλης-Μπέης με τον NasriΟ Δημήτρης Βέργος με τον Nasri


Copyright in all images is exclusively owned by Arsenal Football Club Plc.
The images can only be permitted for use within official Supporter Club publications.


[επιστροφή στα ΝΕΑ-ΘΕΜΑΤΑ ][αρχή...]

Πανελλήνια Λέσχη Φίλων
Arsenal
Hellenic Supporters Club.

The Arsenal Supporters Club is independent from the Arsenal Football Club PLC (company number 109244), London England and all of it's associated and group companies and has no authority to bind, contract, negotiate on it's behalf or otherwise represent itself as connected in anyway with it.