Ηλεκτρονική αίτηση εισιτηρίων
(Μόνο για ταμειακώς ενήμερα Μέλη)

Ηλεκτρονική αίτηση αγοράς προϊόντων
(Μόνο για ταμειακώς ενήμερα Μέλη)

Νέα για την Arsenal Hellas και για την ARSENAL F.C.
News about Arsenal Hellas and ARSENAL F.C.


Barcelona - Arsenal 3 - 1
Πέμπτη, 10/03/2011
Γράφει ο Πάνος Παπαδημητρίου (01)

Barcelona - Arsenal 3 - 1 Με τον πλέον πικρό τρόπο η Arsenal τέθηκε εκτός συνέχειας Champions League και έχασε μια μοναδική ευκαιρία να ονειρεύεται ένδοξες ευρωπαϊκές στιγμές λίγα χιλιόμετρα πάνω από το σπίτι της. Πριν τον αγώνα τίποτα απολύτως δεν ήταν αναμενόμενο. Η Arsenal μπήκε στο Nou Camp ως φαβορί, κάτι που εξαγόταν από απλούστατα μαθηματικά. Και ο Wenger την παρέταξε με αμυντικογενή προσανατολισμό. Ό, τι πιο εύλογο. Δυστυχώς, όμως, είχε απέναντί της μια τρομακτικά ποιοτική μηχανή, τη Barcelona του Messi. Παρόλα αυτά δεν φοβήθηκε, απεναντίας πίστεψε στην πρόκριση και κλείστηκε πίσω -τακτική πρωτόγνωρη για την ίδια-, περιμένοντας βασανιστικά να περάσει ο χρόνος. Η καταθληπτική εικόνα του πρώτου ημιχρόνου έδειχνε ξεκάθαρα ότι αυτό που προσπαθούσε να κάνει, ήταν ξένο προς το DNA της. Μάταια προσπαθούσε να μιμηθεί την Inter. Ήταν θέμα χρόνου να επέλθει ένα γκολ των Καταλανών. Και έγινε ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του ημιχρόνου, με τον Αργεντινό αστέρα της. Το αυτογκόλ του Μπούσκετς στο 52 έδωσε οξυγόνο στους κανονιέρηδες, και εκ νέου ελπίδα για την πρόκριση. Μέχρι που ήρθε η φάση που διέλυσε τα όνειρα με τον χειρότερο τρόπο. Ο Busacca έκρινε ότι οι φωνές 95.000 ανθρώπων δεν ήταν αρκετά δυνατές ώστε να επηρεάσουν την ακουστική του Van Persie, με αποτέλεσμα να τον αποβάλει. Από κει και ύστερα τα πράγματα εξελίχθηκαν σαν να ήταν προκαθορισμένα. Δυστυχώς δεν βρέθηκε κανένας Campbell να μας στείλει στον Παράδεισο, η καταλανική ομάδα πέτυχε τα δύο γκολ που χρειαζόταν και πήρε την πρόκριση.
Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, η Τόττεναμ έπαιρνε την πρόκριση απέναντι στη Μίλαν παίζοντας το κατενάτσιο της ζωής της. Τέλος, ένα σχόλιο για τη μετάδοση του αγώνα από το ΜΕΓΚΑ. Μιλάμε για κατάφορη παραβίαση της αρχής της δημοσιογραφικής δεοντολογίας. Τέτοια μετάδοση ούτε από το τοπικό της Καταλωνίας.


Copyright in all images is exclusively owned by Arsenal Football Club Plc.
The images can only be permitted for use within official Supporter Club publications.


[επιστροφή στα ΝΕΑ-ΘΕΜΑΤΑ ][αρχή...]

Πανελλήνια Λέσχη Φίλων
Arsenal
Hellenic Supporters Club.

The Arsenal Supporters Club is independent from the Arsenal Football Club PLC (company number 109244), London England and all of it's associated and group companies and has no authority to bind, contract, negotiate on it's behalf or otherwise represent itself as connected in anyway with it.