Ηλεκτρονική αίτηση εισιτηρίων
(Μόνο για ταμειακώς ενήμερα Μέλη)

Ηλεκτρονική αίτηση αγοράς προϊόντων
(Μόνο για ταμειακώς ενήμερα Μέλη)

Νέα για την Arsenal Hellas και για την ARSENAL F.C.
News about Arsenal Hellas and ARSENAL F.C.


Γενική Συνέλευση και κοπή πρωτοχρονιάτικης πίττας της Π.Λ.Φ.Α.
Πέμπτη, 27/01/2011
Γράφει ο Νικόλαος Σάββας (01)

Γενική Συνέλευση και κοπή πρωτοχρονιάτικης πίττας της Π.Λ.Φ.Α. Το Σάββατο 15/1/2011 η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Αrsenal πραγματοποίησε την ετήσια Γενική Συνέλευση και την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Η παρουσία των Μελών ήταν ικανοποιητική και έδωσε εκ νέου ώθηση στους υπευθύνους της Λέσχης για τη συνέχιση του έργου τους που δεν είναι άλλο από την προσπάθεια διάδοσης του ονόματος της Αrsenal στην Ελλάδα, καθώς και κοινωνικές δραστηριότητες, όπως η υποστήριξη διαφόρων κοινωφελών ιδρυμάτων.

Περίπου 40 Μέλη της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Αrsenal έδωσαν το παρόν στη Γενική Συνέλευση και είχαν μια πολύ επoικοδομητική συζήτηση σε θέματα που αφορούν τη Λέσχη και την ομάδα των κανονιέρηδων.

Κατόπιν, έγινε η κοπή της πίτας, στην οποία υπήρχε φλουρί που ισοδυναμούσε με μία επίσημη φανέλα της Αrsenal για τον τυχερό.

Φωτογραφίες/Εικονοσκόπιο


Copyright in all images is exclusively owned by Arsenal Football Club Plc.
The images can only be permitted for use within official Supporter Club publications.


[επιστροφή στα ΝΕΑ-ΘΕΜΑΤΑ ][αρχή...]

Πανελλήνια Λέσχη Φίλων
Arsenal
Hellenic Supporters Club.

The Arsenal Supporters Club is independent from the Arsenal Football Club PLC (company number 109244), London England and all of it's associated and group companies and has no authority to bind, contract, negotiate on it's behalf or otherwise represent itself as connected in anyway with it.