Ηλεκτρονική αίτηση εισιτηρίων
(Μόνο για ταμειακώς ενήμερα Μέλη)

Ηλεκτρονική αίτηση αγοράς προϊόντων
(Μόνο για ταμειακώς ενήμερα Μέλη)

Νέα για την Arsenal Hellas και για την ARSENAL F.C.
News about Arsenal Hellas and ARSENAL F.C.


Arsenal - Tottenham 2 - 3: North London Disaster
Δευτέρα, 22/11/2010
Γράφει ο Πάνος Παπαδημητρίου (01)

Arsenal - Tottenham 2 - 3: North London Disaster Πικρή εντός έδρας ήττα, και μάλιστα μετά από 17 ολόκληρα χρόνια, υπέστη η Άρσεναλ από τη μισητή Τόττεναμ με 3 - 2. Οι spurs είχαν να νικήσουν στο N5 του Λονδίνου από το μακρινό 1993. Και το κατάφεραν το Σάββατο με τον πιο πικρό για τους gunners τρόπο. Ολική ανατροπή με τρία γκολ. Bale, van der Vaart και Kaboul ήταν οι δήμιοι της ομάδας του Wenger, η οποία προηγήθηκε κάνοντας εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο με 2 - 0, σκορ που διαμόρφωσαν οι Nasri και Chamakh. Η απρόσμενα αρνητική εξέλιξη του αγώνα σκόρπισε απογοήτευση στις τάξεις των gooners. Πλέον η ομάδα επικεντρώνεται στο μεθαυριανό παιχνίδι στην Πορτογαλία με αντίπαλο την "αδερφική" Braga.
Παιχνίδι που, όπως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα στον 8ο όμιλο, κρίνεται αρκετά σημαντικό για τη συνέχεια στο θεσμό, αλλά και την τελική κατάταξη του ομίλου.


Copyright in all images is exclusively owned by Arsenal Football Club Plc.
The images can only be permitted for use within official Supporter Club publications.


[επιστροφή στα ΝΕΑ-ΘΕΜΑΤΑ ][αρχή...]

Πανελλήνια Λέσχη Φίλων
Arsenal
Hellenic Supporters Club.

The Arsenal Supporters Club is independent from the Arsenal Football Club PLC (company number 109244), London England and all of it's associated and group companies and has no authority to bind, contract, negotiate on it's behalf or otherwise represent itself as connected in anyway with it.