Ηλεκτρονική αίτηση εισιτηρίων
(Μόνο για ταμειακώς ενήμερα Μέλη)

Ηλεκτρονική αίτηση αγοράς προϊόντων
(Μόνο για ταμειακώς ενήμερα Μέλη)

Νέα για την Arsenal Hellas και για την ARSENAL F.C.
News about Arsenal Hellas and ARSENAL F.C.


Και ο Γολγοθάς αρχίζει...
Τετάρτη, 27/01/2010
Γράφει ο Panos Papadimitriou (01)

Και ο Γολγοθάς αρχίζει... "Wenger is going Four it!", γράφει σήμερα η ιστοσελίδα της Sun. Τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια (πέντε με αυτό της Porto στο Dragao) που συνιστούν την πιο δύσκολη περίοδο της χρονιάς. Είναι σχεδόν σίγουρο πως μετά το πέρας αυτών των τριών συναρπαστικών για μας τους κανονιέρηδες εβδομάδων, θα έχουν κριθεί πολλά σχετικά με τον τίτλο. Όπως και να 'χει πάντως κάτι τέτοιες στιγμές είναι που νοηματοδοτούν την ποδοσφαιρική μας ύπαρξη.
Αρχής γενομένης, λοιπόν, απόψε το βράδυ στο Villa Park απέναντι στην πολύ καλή φέτος Aston Villa. Αυτό για προθέρμανση του αγώνα της Κυριακής, που προσωπικά τον αισθάνομαι σαν την πεμπτουσία του αγγλικού ποδοσφαίρου. Νίκη σε έναν τέτοιον αγώνα, ίσως, υπό ορισμένες προϋποθέσεις, οι οποίες δεν πληρούνται στην παρούσα φάση, να αντιστοιχεί συναισθηματικά με τον τίτλο! Όχι όμως τώρα. Έπειτα, έχουμε να κατέβουμε λίγα χιλιόμετρα δυτικά της πρωτεύουσας προκειμένου να (απο)δείξουμε ποιος είναι το αφεντικό του Λονδίνου και παράλληλα να πάρουμε εκδίκηση για την ομολογουμένως ταπεινωτική ήττα του πρώτου γύρου. Τέλος καλούμαστε να επαναλάβουμε το θρίαμβο του Anfield με μια μέτρια φέτος Liverpool. Και εκεί που τελειώνει το ανελέητο αυτό παιχνίδι ζωής και θανάτου, αρχίζει το, μακρινό ευχάμαστε, ευρωπαϊκό ταξίδι στο Dragao του Oporto...!


Copyright in all images is exclusively owned by Arsenal Football Club Plc.
The images can only be permitted for use within official Supporter Club publications.


[επιστροφή στα ΝΕΑ-ΘΕΜΑΤΑ ][αρχή...]

Πανελλήνια Λέσχη Φίλων
Arsenal
Hellenic Supporters Club.

The Arsenal Supporters Club is independent from the Arsenal Football Club PLC (company number 109244), London England and all of it's associated and group companies and has no authority to bind, contract, negotiate on it's behalf or otherwise represent itself as connected in anyway with it.