Ηλεκτρονική αίτηση εισιτηρίων
(Μόνο για ταμειακώς ενήμερα Μέλη)

Ηλεκτρονική αίτηση αγοράς προϊόντων
(Μόνο για ταμειακώς ενήμερα Μέλη)

Νέα για την Arsenal Hellas και για την ARSENAL F.C.
News about Arsenal Hellas and ARSENAL F.C.


Παράδοση πλακέτας στην υπεύθυνο των SC Jill Smith
Τετάρτη, 09/12/2009
Γράφει ο Δημήτριος Προβατάς (09)

Παράδοση πλακέτας στην υπεύθυνο των SC Jill Smith Το μεσημέρι της 9/12/2009, ημέρας διεξαγωγής του αγώνα UEFA Champions League Ολυμπιακός-Arsenal, η Λέσχη μας είχε προγραμματισμένη συνάντηση με στελέχη της ομάδας μας.

Στο πλαίσιο αυτών των συναντήσεων ήταν και η βράβευση της υπευθύνου των Supporters Club και επιτίμου Μέλους της Λέσχης μας κας Jill Smith.

Η κα Jill Smith παρέλαβε την αναμνηστική και ευχετήρια πλακέτα της Λέσχης, για την υποστήριξη και την βοήθεια που μας έχει προσφέρει.

Εξέφρασε την επιθυμία να μείνει μόνιμα στην Ελλάδα, αφού της έκανε μεγάλη εντύπωση την ημέρα διαμονής της στην χώρα μας, ο αττικός ηλιόλουστος ουρανός Δεκέμβρη μήνα! Αναγνώρισε αμέσως στην πλακέτα τον Παρθενώνα της Ακρόπολης και είχαμε μία σύντομη συζήτηση για την Ακρόπολη.

H Jill Smith έχει προσφέρει τα μέγιστα στην υποστήριξη της Λέσχη μας. Έχει ανακηρυχθεί κατόπιν απόφασης της Γ.Σ. Επίτιμο Μέλος της Λέσχης. Η αλληλογραφία μέσω ηλεκτρονικού και παραδοσιακού ταχυδρομείου είναι καθημερινή. Είναι δε πολλές οι φορές που έχουμε βρεθεί από κοντά είτε σε αγώνες της ομάδας μας είτε σε διεθνείς συνεδριάσεις και συναντήσεις των Supporters Club.

(από τα κοινωνικά-πολιτιστικά θέματα 2009)

(φωτογραφίες Μελών από αγώνα Ολυμπιακού-Arsenal 9/12/2009 στην συλλογή φωτογραφιών)


Copyright in all images is exclusively owned by Arsenal Football Club Plc.
The images can only be permitted for use within official Supporter Club publications.


[επιστροφή στα ΝΕΑ-ΘΕΜΑΤΑ ][αρχή...]

Πανελλήνια Λέσχη Φίλων
Arsenal
Hellenic Supporters Club.

The Arsenal Supporters Club is independent from the Arsenal Football Club PLC (company number 109244), London England and all of it's associated and group companies and has no authority to bind, contract, negotiate on it's behalf or otherwise represent itself as connected in anyway with it.