Ηλεκτρονική αίτηση εισιτηρίων
(Μόνο για ταμειακώς ενήμερα Μέλη)

Ηλεκτρονική αίτηση αγοράς προϊόντων
(Μόνο για ταμειακώς ενήμερα Μέλη)

Νέα για την Arsenal Hellas και για την ARSENAL F.C.
News about Arsenal Hellas and ARSENAL F.C.


Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Arsenal Peter Hill-Wood
Τετάρτη, 09/12/2009
Γράφει ο Δημήτριος Προβατάς (07)

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Arsenal Peter Hill-Wood Το μεσημέρι της 9/12/2009 Μέλη της Λέσχης που ήρθαν να παραλάβουν σε γνωστό ξενοδοχείο των Αθηνών τα εισιτήρια του αγώνα, είχαν την ευκαιρία να παρευρεθούν, να συνομιλήσουν και να φωτογραφηθούν με τον Πρόεδρο της Arsenal Peter Hill-Wood.

Ο Πρόεδρος της ομάδας σε επίμονες ερωτήσεις των Μελών της Λέσχης διαβεβαίωσε ότι θα ακολουθήσουν μετεγγραφές σε σύντομο χρονικό διάστημα, ενώ ο Γ. Γραμματέας της Λέσχης Νίκος Σάββας πρότεινε στον Πρόεδρο ονόματα δυνατών ποδοσφαιριστών που θέλουν οι φίλαθλοι της ομάδας. Ο Πρόεδρος Peter Hill-Wood εξήγησε χαμογελώντας (το ήδη σε όλους γνωστό) πως οι μετεγγραφές είναι αποκλειστικά αρμοδιότητα του Wenger.

Το κλίμα ήταν εγκάρδιο και ζεστό, αφού ο Πρόεδρος που κάθησε αρκετή ώρα μαζί μας, ήταν διατεθειμένος να συνομιλήσει για όλα τα θέματα και να ακούσει όλες τις ερωτήσεις των Μελών της Λέσχης που ανυπομονούν (όπως και όλοι οι φίλαθλοι της ομάδας) για τίτλους, καθώς και να μάθουν για την τύχη και την μελλοντική πορεία της ομάδας.

(από τα κοινωνικά-πολιτιστικά θέματα 2009)

(φωτογραφίες Μελών από αγώνα Ολυμπιακού-Arsenal 9/12/2009 στην συλλογή φωτογραφιών)


Copyright in all images is exclusively owned by Arsenal Football Club Plc.
The images can only be permitted for use within official Supporter Club publications.


[επιστροφή στα ΝΕΑ-ΘΕΜΑΤΑ ][αρχή...]

Πανελλήνια Λέσχη Φίλων
Arsenal
Hellenic Supporters Club.

The Arsenal Supporters Club is independent from the Arsenal Football Club PLC (company number 109244), London England and all of it's associated and group companies and has no authority to bind, contract, negotiate on it's behalf or otherwise represent itself as connected in anyway with it.