Ηλεκτρονική αίτηση εισιτηρίων
(Μόνο για ταμειακώς ενήμερα Μέλη)

Ηλεκτρονική αίτηση αγοράς προϊόντων
(Μόνο για ταμειακώς ενήμερα Μέλη)

Νέα για την Arsenal Hellas και για την ARSENAL F.C.
News about Arsenal Hellas and ARSENAL F.C.


Το Μουσείο της Arsenal στο Μουσείο του Ολυμπιακού
Τρίτη, 08/12/2009
Γράφει ο Δημήτριος Προβατάς (07)

Το Μουσείο της Arsenal στο Μουσείο του Ολυμπιακού «Το Μουσείο της Αρσεναλ στο Μουσείο του Ολυμπιακού» είναι ο τίτλος της έκθεσης που πραγματοποίησε το Μουσείο του Ολυμπιακού (από τις 5 έως τις 13 Δεκεμβρίου), σε συνεργασία με το Μουσείο της Arsenal, στα πλαίσια του ποδοσφαιρικού αγώνα της διοργάνωσης UEFA Champions League «Ολυμπιακός - Aρσεναλ» ( 9/12/2009) στο Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Η έκθεση έλαβε χώρα στον πολυχώρο του Μουσείου στο Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και ήταν μια περιήγηση στην ομάδα της Arsenal, δίνοντας στους επισκέπτες την δυνατότητα να γνωρίσουν την ιστορία και το παρόν της φιλοξενούμενης ομάδας.

Είναι παγκοσμίως, η πρώτη έκθεση συνεργασίας δύο ποδοσφαιρικών ομάδων, εκπληρώνοντας τους σκοπούς του Μουσείου του Ολυμπιακού για πολιτιστική εκπαίδευση και επικοινωνία, ψυχαγωγία και έμπνευση των φιλάθλων.

Την έκθεση επισκέφτηκαν πολλά Μέλη της Λέσχης, ενώ στις 8/12/2009 κλιμάκιο της Λέσχης παρευρέθηκε στην έκθεση προκειμένου να δει από κοντά τα εκθέματα των δύο ομάδων.

Στην έκθεση φιλοξενήθηκε και η Λέσχη μας με φωτογραφικό και έντυπο υλικό, κατόπιν συνεργασίας με την Διευθύντρια του Μουσείου κα Κατερίνα Τσαλιγοπούλου.

Η υποδοχή ήταν εγκάρδια και η κα Τσαλιγοπούλου μας ξενάγησε στο πολύ καλά οργανωμένο Μουσείο.
Ομολογούμε πως τέτοιες προπάθειες δίνουν ελπίδα, αποδεικνύοντας πως στην χώρα μας οι άνθρωποι με ήθος και ευγένεια επιθυμούν να μεταστρέψουν το επιφανειακά αρνητικό κλίμα που ορίζει μία μειοψηφία.

(από τα κοινωνικά-πολιτιστικά θέματα 2009)


Copyright in all images is exclusively owned by Arsenal Football Club Plc.
The images can only be permitted for use within official Supporter Club publications.


[επιστροφή στα ΝΕΑ-ΘΕΜΑΤΑ ][αρχή...]

Πανελλήνια Λέσχη Φίλων
Arsenal
Hellenic Supporters Club.

The Arsenal Supporters Club is independent from the Arsenal Football Club PLC (company number 109244), London England and all of it's associated and group companies and has no authority to bind, contract, negotiate on it's behalf or otherwise represent itself as connected in anyway with it.