Ηλεκτρονική αίτηση εισιτηρίων
(Μόνο για ταμειακώς ενήμερα Μέλη)

Ηλεκτρονική αίτηση αγοράς προϊόντων
(Μόνο για ταμειακώς ενήμερα Μέλη)

Νέα για την Arsenal Hellas και για την ARSENAL F.C.
News about Arsenal Hellas and ARSENAL F.C.


Ταξείδι στο Manchester για Adeba
Κυριακή, 19/07/2009
Γράφει ο Δημήτριος Προβατάς (01)

Ταξείδι στο Manchester για Adeba Ο μέχρι πρότινος επιθετικός της Arsenal από το Τόγκο, ο 25χρονος Emmanuel Adebayor μετακομίζει στο Manchester με ένα πενταετές μετεγγραφικό συμβόλαιο ύψους 25 εκατομμυρίων αγγλικών λιρών, προκειμένου να επανδρώσει από την νέα ποδοσφαιρική περίοδο την Manchester City μαζί με τους Carlos Tevez, Gareth Barry, Robinho και Roque Santa Cruz.

Ο αγαπημένος Adeba των κανονιέρηδων που ήρθε στην Arsenal από την Monaco με περίπου 7 εκ. λίρες στις 13 Ιανουαρίου 2006, δεν κατόρθωσε να ξεπεράσει τις προσδοκίες των φίλων του και να προσφέρει τα μέγιστα των ικανοτήτων του. Σε 143 εμφανίσεις με την φανέλλα της Arsenal (σε όλους τους θεσμούς) πέτυχε 62 γκολ.

Πρόκειται ίσως για μία μετεγγραφή για την οποία οι σύλλογοι, αλλά και οι οπαδοί των δύο ομάδων φαίνεται πως μένουν ικανοποιημένοι.

Βέβαια, για εμάς τους φίλους της Arsenal, κάθε απώλεια προσδιορίζει και ένα κόστος και ιδίως στην περίπτωση που η απώλεια αυτή δεν αποκαθίσταται σύντομα από μία πολύ ισχυρότερη μετεγγραφή.


Copyright in all images is exclusively owned by Arsenal Football Club Plc.
The images can only be permitted for use within official Supporter Club publications.


[επιστροφή στα ΝΕΑ-ΘΕΜΑΤΑ ][αρχή...]

Πανελλήνια Λέσχη Φίλων
Arsenal
Hellenic Supporters Club.

The Arsenal Supporters Club is independent from the Arsenal Football Club PLC (company number 109244), London England and all of it's associated and group companies and has no authority to bind, contract, negotiate on it's behalf or otherwise represent itself as connected in anyway with it.