Ηλεκτρονική αίτηση εισιτηρίων
(Μόνο για ταμειακώς ενήμερα Μέλη)

Ηλεκτρονική αίτηση αγοράς προϊόντων
(Μόνο για ταμειακώς ενήμερα Μέλη)

Arsenal Hellas

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
Τρίτη, 25/04/2017
Γράφει ο Θ.Π.
ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Την Κυριακή 30/4/2017 και ώρα 16.00 θα πραγματοποιθεί έκτακτη γενική συνέλευση στα γραφεία της λέσχης με αποκλειστικό θέμα συζήτησης τη συνέχιση η όχι της λειτουργείας της στη σημερινή της μορφή λόγω των σοβαρών οικονομικών προβλημάτων! Παρακαλούνται όλα τα μέλη καθώς και όποιος άλλος ενδιαφέρεται γιά το μέλλον της λέσχης να παραστούν και να πουν τ... (περισσότερα)

[αρχή...]


ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ARSENAL HELLAS!
Πέμπτη, 26/01/2017
Γράφει ο Θ.Π.
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ARSENAL HELLAS! Tο Σάββατο 4 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η 14η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ της Arsenal Hellas στα γραφεία της λέσχης, Δημητσάνας 58,3ος όροφος.Θα παρακολουθήσουμε τον αγώνα με την Chelsea(14.30) και μετά θα γίνει η γενική συνελευση καθώς και η κοπή της πίτας! Καλούνται όλα τα μέλη καθώς και όποιος ενδιαφέρεται να παρευρεθεί να παρακολουθήσει αυτη τη συνάντ... (περισσότερα)

[αρχή...]


ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΕΡΙΔΕΣ
Κυριακή, 08/01/2017
Γράφει ο Θ. Π.
ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΕΡΙΔΕΣ Αγαπητά μέλη και φίλοι της ARSENAL HELLAS, Καθώς η λέσχη μπαίνει στο 14ο χρόνο λειτουργίας της,θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη στήριξη σας με κάθε τρόπο όλα αυτά τα χρόνια που υπάρχει σαν σωματείο.Να σας θυμίσουμε ότι η λέσχη είναι απο τις ελάχιστες στην Ελλάδα που τα τελευταία 11 χρόνια λειτουργεί σε δικό της χώρο,χωρίς τη στήριξη κάποιου... (περισσότερα)

[αρχή...]


Γενική Συνέλευση Π.Λ.Φ.Α. 24/01/2016
Κυριακή, 17/01/2016
Γράφει ο Θ.Π.
Γενική Συνέλευση Π.Λ.Φ.Α. 24/01/2016 Την Κυριακή 24/01/2016 ώρα 16.00 θα γίνει η ΙΓ' επίσημη από την ίδρυση της Π.Λ.Φ.Α., Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση, στην έδρα της, Δημητσάνας 58, στον 3ο όροφο στους Αμπελοκήπους.

Θα ακολουθήσει κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίττας και θα παρακολουθήσουμε τον αγώνα πρωταθλήματος με την Chelsea.

Καλούνται όλα τα Μέλη και ο... (περισσότερα)

[αρχή...]


Ανακοίνωση αγώνων Arsenal με Ολυμπιακό
Σάββατο, 29/08/2015
Γράφει ο Θεόδωρος Παπαγεωργίου
Ανακοίνωση αγώνων Arsenal με Ολυμπιακό Αγαπητά Μέλη,

ενόψει του αγώνα της Arsenal με τον Ολυμπιακό, το Δ.Σ. της Λέσχης μας συνεδρίασε και αποφάσισε για τον τρόπο διάθεσης εισιτηρίων στα Μέλη της Λέσχης.

Να σημειωθεί πως οι αποφάσεις αυτές αφορούν αποκλειστικά τα Μέλη της Λέσχης και μόνο για την απόκτηση εισιτηρίων. Σε καμμία περίπτωση δεν μεταβάλλουν τα κανον... (περισσότερα)

[αρχή...]

Arsenal Hellas

Gooner Songs
Πανελλήνια Λέσχη Φίλων
Arsenal
Hellenic Supporters Club.

The Arsenal Supporters Club is independent from the Arsenal Football Club PLC (company number 109244), London England and all of it's associated and group companies and has no authority to bind, contract, negotiate on it's behalf or otherwise represent itself as connected in anyway with it.