Ηλεκτρονική αίτηση εισιτηρίων
(Μόνο για ταμειακώς ενήμερα Μέλη)

Ηλεκτρονική αίτηση αγοράς προϊόντων
(Μόνο για ταμειακώς ενήμερα Μέλη)

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΗΣ ARSENAL ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ARSENAL SOCCER SCHOOLS


(Απρίλιος 2007)

Εκδήλωση στον Δήμο Παλλήνης
Δημιουργία Arsenal Soccer SchoolsΣτις 27/4/2007, ημέρα Παρασκευή, στις 21:00, η Λέσχη μας συμμετείχε στην εκδήλωση που διοργανώθηκε στον Δήμο Παλλήνης από τον Δήμαρχο κ. Σπύρο Κωνσταντά, για την παρουσίαση του αθλητικού προγράμματος "Ακαδημιών των Αστέρων". Πρόκειται για ένα ευρύ και ολοκληρωμένο πρόγραμμα που περιλαμβάνει την δημιουργία ακαδημιών ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλεϊ, κ.λπ., προγράμματα αεροβικής, προγράμματα για ανθρώπους με κινητικούς περιορισμούς, αλλά και ειδικά προγράμματα αθλητισμού για την τρίτη ηλικία. Ο κατάλληλος ρουχισμός, τα ατομικά προγράμματα διατροφής που θα δίνονται από επαγγελματίες διατροφολόγους, η συμμετοχή της επιστημονικής κοινότητας του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, αλλά και οι διακεκριμένοι και εκλεκτοί αθλητές που ανέλαβαν τα τμήματα, εγγυώνται το υψηλό επίπεδο αθλητικής παιδείας που θα αποκτήσουν όσα από τα παιδιά μας έχουν την τύχη να βρεθούν στις Ακαδημίες. Για παράδειγμα αναφέρουμε μερικά από τα ονόματα των ανθρώπων που αναλαμβάνουν με την εμπειρία τους να πραγματοποιήσουν το όραμα: Αλεξάνδρα Κόμνου (60μ, 100μ. μετ' εμποδίων), Τάσος Κούσης & Παναγιώτης Σαρρής (100μ, 200μ και 400μ), Μαλαματένια Καρασταμάτη (γυναικείο μπάσκετ), Ίνα Λαζοπούλου (αεροβική γυμναστική), Μανώλης Παπαμακάριος (ανδρικό μπάσκετ), Στέφανος Πολύζος (βόλεϊ), Δημήτρης Χονδροκούκης (άλμα εις ύψος), Χρήστος Χούμας (κολύμβηση).

Στο σημείο όμως που πραγματικά πρέπει να σταθούμε λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος που παρουσιάζει για εμάς τους κανονιέρηδες, είναι η δημιουργία στην Παλλήνη της πρώτης ελληνικής ακαδημίας ποδοσφαίρου της Arsenal με τεχνικό διευθυντή τον Κριστόφ Βαζέχα, μέσω της εταιρείας Monogram που έχει τα δικαιώματα των ποδοσφαιρικών ακαδημιών της Arsenal στην Ελλάδα. Η Ελλάδα είναι η 15η χώρα παγκοσμίως όπου η Arsenal απλώνει τις ποδοσφαιρικές της σχολές και στον Δήμο Παλλήνης δημιουργείται η πρώτη ακαδημία στην Ελλάδα.

Τα μέλη της Λέσχης μας είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν και να ανταλλάξουν απόψεις με τον Δήμαρχο Παλλήνης κ. Σπύρο Κωνσταντά, με τον πρόεδρο της εταιρείας Monogram κ. Δημήτρη Σπυρόπουλο και με τους υπευθύνους κ. Σάκη Χατζόπουλο και κ. Γεώργιο Τόλια, με τον υπεύθυνο των ποδοσφαιρικών ακαδημιών της Arsenal κ. Paul Shipwright, καθώς και με πολλούς άλλους εκλεκτούς προσκεκλημένους, όπου αποκομίσαμε ενδιαφέρουσες απόψεις και το κυριότερο βρεθήκαμε κοντά σε ανθρώπους που ενδιαφέρονται όχι απλά να ακουστεί το όνομα της αγαπημένης μας ομάδας στην Ελλάδα, αλλά να συνεισφέρουν ώστε τα ελληνόπουλα να γνωρίσουν και άλλη μία, ίσως λίγο διαφορετική, ποδοσφαιρική κουλτούρα.

Εμείς θα χαιρόμασταν πολύ εάν στο μέλλον κάποιο από τα junior μέλη της Λέσχης μας ή γενικότερα κάποιο ελληνόπουλο (όπως ο Στάθης Ταυλαρίδης) έπαιζε στην αγαπημένη μας ομάδα! Σκεφτόμαστε την ιδέα και συγκλονιζόμαστε πως μελλοντικά μπορεί το όνομα κάποιου παιδιού μας να αναγράφεται στους συμμετέχοντες παίκτες της Arsenal !


  Βασικοί ομιλητές στην εκδήλωση,
αλλά και μερικοί άνθρωποι από τον κορμό της όλης προσπάθειας που γίνεται στον Δήμο Παλλήνης είναι οι: Παναγιώτης Σαρρής, Αλεξάνδρα Κόμνου, Paul Shipwright, Σπύρος Κωνσταντάς, Κριστόφ Βαζέχα, Μαλαματένια Καρασταμάτη,
Στέφανος Πολύζος.


 Eκλεκτοί προσκεκλημένοι στην εκδήλωση, αλλά κυρίως συνάνθρωποί μας που ενδιαφέρονται, μοχθούν και ονειρεύονται ένα καλλίτερο μέλλον για τα παιδιά μας.

Είχαμε την τύχη ως Λέσχη να είμαστε και εμείς εκεί, ανάμεσα σε ανθρώπους που ακόμα δεν έχουν ξεχάσει να ονειρεύονται σαν παιδιά.

Γιώργος Τόλιας (Monogram),
Νίκος Σάββας (Γ.Γραμματέας ΠΛΦΑ), Γιάννης Μπαγδατόπουλος (Ταμίας ΠΛΦΑ), Δημήτρης Προβατάς (πρόεδρος ΠΛΦΑ), Σπύρος Κωνσταντάς (Δήμαρχος Παλλήνης), Paul Shipwright (υπεύθυνος ποδοσφαιρικών ακαδημιών Arsenal), Γεώργος Βλάχος (Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής), Αθανάσιος Μπούρας (Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής), Αθανάσιος Κατσιγιάννης (Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής), Κριστόφ Βαζέχα, Στέφανος Πολύζος (βόλεϊ), Μαλαματένια Καρασταμάτη (γυναικείο μπάσκετ), Αλεξάνδρα Κόμνου (60μ, 100μ. μετ' εμποδίων), Παναγιώτης Σαρρής (100μ, 200μ και 400μ).


 Ο Πρόεδρος της Monogram κατά την διάρκεια της ομιλίας του


Δημιουργία Arsenal Soccer Schools

Ομιλία του Δημάρχου Παλλήνης κ. Σπύρου Κωνσταντά  

Δελτίο Τύπου Monogram Events  

Ομιλία Paul Shipwright  

Φωτογραφίες Εκδήλωσης  

Επιστροφή στα θέματα των Arsenal Soccer Schools  


     


[αρχή...]

Πανελλήνια Λέσχη Φίλων
Arsenal
Hellenic Supporters Club.

The Arsenal Supporters Club is independent from the Arsenal Football Club PLC (company number 109244), London England and all of it's associated and group companies and has no authority to bind, contract, negotiate on it's behalf or otherwise represent itself as connected in anyway with it.