Ηλεκτρονική αίτηση εισιτηρίων
(Μόνο για ταμειακώς ενήμερα Μέλη)

Ηλεκτρονική αίτηση αγοράς προϊόντων
(Μόνο για ταμειακώς ενήμερα Μέλη)

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΗΣ ARSENAL ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ARSENAL SOCCER SCHOOLS

ΘΕΜΑΤΑ     

(Οκτώβριος 2007)

Βράβευση της Λέσχης μας από τα Arsenal Soccer Schools


Την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2007, η κορυφαία Σχολή ποδοσφαίρου στον κόσμο, η Arsenal Soccer Schools παρουσίασε το νέο φιλόδοξο έργο που έχει ήδη   ξεκινήσει να υλοποιείται στην Ελλάδα. Η παρουσίαση του προγράμματος έγινε από τον τεχνικό διευθυντή των Ακαδημιών της Arsenal στην Ελλάδα Κριστόφ Βαζέχα και τον υπεύθυνο των σχολών ανά την υφήλιο Paul Shipwright. Επίσης, μίλησαν ο πρόεδρος της Monogram Events Δημήτριος Σπυρόπουλος, ο Σάκης Χατζόπουλος και ο δημοσιογράφος Μένιος Σακελλαρόπουλος. «Αισθάνομαι μεγάλη τιμή γι’ αυτήν την επιλογή στο πρόσωπό μου και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να προσφέρω όσο μπορώ. Τα παιδιά είναι το μέλλον και θεωρώ ότι οι Άγγλοι είναι πρωτοπόροι σε αυτόν τον τομέα», δήλωσε ο Κριστόφ Βαζέχα. Στην εκδήλωση, η Arsenal τίμησε τον προπονητή της εθνικής ελπίδων, Νίκο Νιόπλια, που οδήγησε το περασμένο καλοκαίρι την εθνική Νέων στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, τον δημοσιογράφο και αρχισυντάκτη της εφημερίδας Sportday, Μιχάλη Τσόχο, που είναι και μέλος της Λέσχης, καθώς και την Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Arsenal για την αφοσίωσή της και την προσφορά της στην ομάδα. Την τιμητική πλακέττα παρέλαβαν τα Μέλη της Λέσχης Δημήτριος Προβατάς και Δημήτριος Βέργος.


 
Ο πρόεδρος της Π.Λ.Φ.Α. Δημήτριος Προβατάς, δράττοντας της ευκαιρίας της βράβευσης της Λέσχης από την Arsenal, στην ομιλία του, έκανε μία μικρή παρουσίαση του έργου το Σωματείου και τόνισε μεταξύ άλλων: «Με την δημιουργία των Ακαδημιών της Arsenal στην Ελλάδα, και της προσπάθειας που καταβάλλουν εκατοντάδες συνάνθρωποί μας για να πλαισιώσουν αυτό το εγχείρημα, ανοίγονται νέοι ορίζοντες για να διαδωθεί περισσότερο το όνομα της αγαπημένης μας ομάδας στην χώρα μας. Αισιοδοξούμε να δούμε στο μέλλον ελληνόπουλα να παίζουν στην Arsenal. Πρωτίστως, αισιοδοξούμε πιστεύοντας πως αυτή η προσπάθεια θα συντελέσει και θα αποτελέσει έναν ακόμα σημαντικό παράγοντα ώστε να ανέβει ποιοτικά το ποδοσφαιρικό και το αθλητικό επίπεδο στην χώρα μας. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που με την δική σας προσπάθεια συντελείτε ώστε τα παιδιά μας να έχουν μία ορθή διάπλαση και διαπαιδαγώγηση. Σας προσκαλούμε να σταθείτε αρωγοί στην προσπάθεια που κάνει το Σωματείο μας για να υποστηρίξει την διάδοση του ονόματος της Arsenal στην Ελλάδα και ως γονείς σας παρακαλούμε να βοηθήσετε τα παιδιά μας στην ψυχοσωματική τους διάπλαση. Μέσω του αθλητισμού και μάλιστα του ποδοσφαίρου, δίνεται η δυνατότητα ώστε η νέα γενιά να αποκτήσει ήθος, ευγενή άμιλα, ευ αγωνίζεσθαι, κοινωνικότητα και αγωνιστικότητα. Δίνεται η ευκαιρία ώστε η αυριανή κοινωνία μας να αποτελείται από ανθρώπους με κοινωνική συνείδηση και ομαδικό πνεύμα». Επιπλέον, στην εκδήλωση μεταξύ των προσκεκλημένων δημοσιογράφων που παρευρέθησαν ήταν και ο δημοσιογράφος και Μέλος της Λέσχης Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.

[αρχή...]


Ιούνιος 2007

Συνάντηση της Arsenal Hellas
με τους ανθρώπους των Soccer Schools


Στις 24/6/2007, αντιπροσωπεία της Λέσχης μας συναντήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών και συνομίλησε με τους υπευθύνους των Soccer Schools της Arsenal. Συγκεκριμένα, τα μέλη της Λέσχης μας είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις με τον Γ. Διευθυντή των ποδοσφαιρικών Ακαδημιών της Arsenal Alan Sefton, τον Γ. Διευθυντή των ποδοσφαιρικών ακαδημιών της Arsenal εκτός Αγγλίας Paul Shipwright και τον υπεύθυνο των ποδοσφαιρικών Ακαδημιών του Δήμου Παλλήνης Κριστόφ Βαζέχα.

Η Λέσχη μας αποκομίσαμε ενδιαφέρουσες απόψεις και βρέθηκε κοντά σε ανθρώπους που ενδιαφέρονται όχι απλά να ακουστεί το όνομα της αγαπημένης μας ομάδας στην Ελλάδα, αλλά να συνεισφέρουν ώστε τα ελληνόπουλα να γνωρίσουν και άλλη μία, ίσως λίγο διαφορετική, ποδοσφαιρική κουλτούρα.


  

 Ιωάννης Μπαγδατόπουλος, Alan Sefton, Paul Shipwright, Νίκος Σάββας, Κριστόφ Βαζέχα, Σπύρος Αλεξόπουλος, Δημήτρης Βέργος

     


     


[αρχή...]

Πανελλήνια Λέσχη Φίλων
Arsenal
Hellenic Supporters Club.

The Arsenal Supporters Club is independent from the Arsenal Football Club PLC (company number 109244), London England and all of it's associated and group companies and has no authority to bind, contract, negotiate on it's behalf or otherwise represent itself as connected in anyway with it.